autor: ~oburzony, 2010-05-19 19:49:14
Panie T.K. gdy zostanie Pan Wójtem też odda Pan władzę w obce ręce i wszelkie pseudo zasługi przypisze Pan sobie ?
autor: ~anonim, 2010-05-19 19:46:41
Wspomniał pan również że Pan Szuster jest już w klubie długo to proszę wypisać zawodników wychowanych przez leśnika którzy wnoszą jakąś wartość do zespołu! A jak owych nie ma to niech pan przedstawi plan po odejściu Szustera bo kiedyś to w końcu nastąpi i jak np kadra liczy 20 osób to wszyscy odejdą tak jak było wcześniej Nie zostanie nikt! Kto to pociągnie?
autor: ~kobiórok, 2010-05-19 19:45:04
jeśli chce się pan dowiedzieć co jest źle proszę powiedzieć adminowi aby przestał kasować komentarze, w skrócie mogę tylko powiedzieć że klub został oddany w obce ręce grają w nim obcy ludzie brak jest jakiegokolwiek zaplecza a kobiorscy zawodnicy rezygnują z gry mimo iż oficjalnie twierdzi się że panuje znakomita atmosfera. sukcesów nikt nie kwestionuje ale są one dziełem kobiórskich sportowców
autor: ~Kłamstwo, 2010-05-19 19:41:58
pnie Kołodziejczyk dlaczego pan kłamie? C klase rozwiazano w czasie gdy szanowny pan Szuster przenosił sie do bierunia a chłopcy z C klasy mieli grac w okręgówce, jednak Szuster wrócił dzień przed ligą i tak to właśnie było! Gdyby nie te jego przenosiny C-klasa by była
autor: ~kobiórok, 2010-05-19 19:37:13
panie tadeuszu chodząc na mecze chcemy oglądać kobiórskich piłkarzy a nie grupę emerytowanych ligowców z niejasną przeszłością wspomaganą przez przyjezdnych kopaczy. niestety pan admin kasuje wypowiedzi byłych piłkarzy twierdzących że zostali przez pana oszukani. a zdecydowana większość agresywnych i obraźliwych komentarzy pada z komputerów pańskich i zwolenników.
autor: ~tadeusz kolodziejczyk, 2010-05-19 19:30:46
ludzie oddani Lesnikowi,robiacy dobra robote,i oddani sprawom klubu,tak jak to powinno byc wszedie.Apeluje.Przyjdzcie i powiedzcie,co jest zle,a my zrobimy jescze lepiej.pozdrawiam.
autor: ~anonim, 2010-05-19 19:27:25
klubie,pilkarzach,stronie klubowej,ktorych nie ma i sie nie dzieja.To wasza wymyslona fikcja,a byc moze 2-3 osoby chcialyby zeby tak ktos widzial kobiorska pilke,pograzona w chaosie,i b klasowych meczach.ZA mojej kadencji,zespol 2 krotnie awansowal,zaszedl w puczarze dale niz ktos mogl przypuszczac,i tego juz nikt nie zabierze.Taki jest sport,raz sie wygrywa raz przegrywa.W Lesniku sa teraz
autor: ~tadeusz kolodziejczyk, 2010-05-19 19:23:33
I co jakis czas probuja odwrocic uwage,ze to oni chca dobrze dla klubu,wypisujac obrazliwe rzeczy na temat ludzi,ktorzy dla kobiorskiej pilki wykonali super robote,jak na 5 ligowe warunki mozliwa.Trzeba spojrzec prawdzie w oczy,ze bez dodatkowych zawodnikow,nie bylo by mozliwosci awansu,i mozna byloby zapomniec o jakim kolwiek graniu na wysokim poziomie.Nie mowiac o pucharze.Wypisujecie rzeczy o
autor: ~tadeusz kolodziejczyk, 2010-05-19 19:19:30
skoro tyle wiecie na temat pilki noznej.To wy jestescie smiesznymi marionetkami,ktore boja sie pokazac swoje prawdziwe oblicze,a szkalujac innych,robicie tylko krzywde sobie.Co do C klasy,to umowa z zawodnikami byla jasna,nie ma w kolejnym sezonie awansu do B klasy,nie chodzicie na treningi,nie ma was w klubie,to nalezy to rozwiazac,bo jest to bez sensu.I to sami zawodnicy podjeli,taka decyzje.
autor: ~tadeusz kolodziejczyk, 2010-05-19 19:16:05
bylaby dalej nie rozpoznawalna.Apeluje o umiar w swoich komentarzach,i o brak tak nie spotykanej agresji.Prawda jest taka ze niestety,ludzie ktorzy tutaj tak zlozecza klubowi,to oni nic dla tego klubu nie zrobili,i nigdy nie zrobia.Czas sie z tym pogodzic,i przestac obwiniac innych ktorzy dla tego klubu zrobili wiecej niz inni przez cale zycie.Gdzie wasza ambicja.Pokazcie sie z imiinia i nazwiska
autor: ~tadeusz kolodziejczyk, 2010-05-19 19:10:44
nikomu udowadniac,ani robic.To Ci ludzie ktorzy tutaj pisza swoje zdanie na temat Lesnika,nie sa prawdziwymi kibicami.Jezeli maja swoja wizje pilki noznej,niech przyjda do klubu,i wypowiedza swoje zdanie na ten temat,a nie w tak niskim stylu,obrazaja ludzi,ktorzy wlozyli mnostwo pracy i wysilku,w Lesnika.Bez takich ludzi,nie bylo by dzisiaj 5 ligi,sprzetu,zawodnikow duzego formatu,nazwa Lesnik
autor: ~tadeusz Koldziejczyk, 2010-05-19 19:06:32
Witam.Powiem szczerze,az przykro tutaj wchodzic na ta strone,kiedy czyta sie te nie ktore przebrzmiale komentarze,i pretensje,ktorzy wylewaja swoje dziwne frustracje,nie chodzac na mecze,a psuja wizerunek klubu.Tak sie sklada ze takie osoby jak pan Szuster,sa juz w tym klubie bardzo dlugo,i udowodnily swoje zaangazowanie w kobiorskiego Lesnika pod kazdym wzgledem.Ten czlowiek nie musi juz nic
autor: ~do..., 2010-05-19 18:44:36
..admin, widzę , że niezatapialny jesteś, taka zaściankowa marionetka, zamieść regulamin mądralko
autor: ~kobiórok, 2010-05-19 17:52:27
anonim a niby za jakie teksty ja mam bekać ? czy ja kogoś wyzywam albo piszę nieprawdę ? i powiedz mi co pan szuster dobrego zrobił dla kobiórskiego sportu ? jeśli to co teraz jest ci się podoba to ok ja mam inne zdanie na ten temat i coraz więcej osób myśli podobnie jak ja, pozdrawiam
autor: ~kobi, 2010-05-19 13:20:06
Admin usuąłęś mój koment gdzie mówiłem dlaczego nie ma C klasy tylko i wyłącznie dlatego że Szuster odchodził i wracał ! Mogliśmy spokojnie pograć Gdyby szuster miał honor to by C klasy nie wycofał ale teraz juz za późno, ci co tam grali to już maja za przeproszeniem w D.upie Leśnik a z tym KTM to się jeszcze dyrektor i Kołodziejczyk zdziwią!
autor: ~kibic, 2010-05-19 12:47:13
niech Szuster powie którzy zawodnicy tutaj zostaną po jego odejściu niech da jakąś gwarancję że buduje tutaj drużyne na przyszłość bo ja nie widzę żadnych perspektyw grają tylko sciągani zawodnicy, coś takiego to jest na 5 minut! Żeby klub z okręgówki nie miał 3,4 wychowanków co znaczą coś w tym zespole to jest porażka na całej lini
autor: ~kibol, 2010-05-19 12:04:26
cos w tym jest,bo jak sie tak napinaja,to czemu nie przyjda do klubu,i sami tego nie powiedza trenerowi,albo dyrektorowi,tylko chore napinki wala przez intrenet.
autor: ~anonim, 2010-05-19 12:02:23
kobiorok,ty predzej czy pozniej bekniesz za te teksty,a to smieszne ktm to pelna bzdura i glupoty same 1 albo 2 osoby,ktore z zazadrosci i czystej zlosliwosci pisza glupoty i zyja w jakis pier.dolach wogole sie na tym nie znajac.Obrazanie czlowieka,ktory tyle zrobil dla Lesnika,to jakis absurd,wyciaganie jego ojca,to juz jest parodia.To wy smierdzicie,przekretami na odleglosc chamy jedne!tchorze!
autor: ~kobiórok, 2010-05-18 22:42:51
ja to jestem w szoku, jeszcze rok temu byłem sam, teraz widzę pełno ludzi przejrzało na oczy
autor: ~chłodny obserwator, 2010-05-18 22:03:33
dokładnie, trzeba liczyc sie z tym ze predzej czy później szuster stad odejdzie. nie bedzie zawodnikow,a tymi naszymi to raczej okregowki nie utrzymamy, taka jest smutna rzeczywistosc. Sam jednak sie nie dziwie ze nie ma tu zbyt wielu chłopcow ktorzy potrafia kopac w piłke, bo jak sie np.zobaczy trening juniorow to żal dupe ściska. Tak w Kobiorze własnie troszczą sie o wychowanków
autor: ~pedał, 2010-05-18 21:40:58
co wy tu pier...... sprzeczacie sie bez przerwy a sie tak zastanawiam na ilu meczach leśnika byliście w tym sezonie?! wszyscy macie dużo do gadania i decydowania o wszystkim ale tylko i wyłacznie na tej stronie! jestem przekonany że szuster i cały klub woleli te zadymy na meczach, szczanie na dzieciaków i rozjebki w autobusach aniżeli 100 osób na meczu i 5 na wyjeździe...
autor: ~do KTM, 2010-05-18 21:28:58
gdyby pan Szuster ewentualnie odszedł po sezonie gdzieś indziej ze swoimi zawodnikami to bedziecie grać w okręgówce, anie w C klasie.widac ze w tym Kobiórze nikt do cholery nie ma ambicji sportowej. kilka osób chce grac w c klasie a to juz było przeciez i co z tego wynikło- jedno wielkie GUWNO.
autor: ~kobiórok, 2010-05-18 19:53:34
źle mnie zrozumiałeś nie chodziło mi o wiązanie się z tymi panami, chodziło mi o to że leśnik kobiór to kobiórksa tradycja niech chłopcy grają tak jak piszesz dla przyjemności a to co jest teraz należące do szustera nie sobie zminia nazwę bo z leśnikiem kobiór drużyną przez lata składającą się z miejscowych nie ma nic wspólnego
autor: ~fant, 2010-05-18 19:37:22
może i się natrudzil tylko że robi to w taki sposób że po jego odejściu będzie dup i po lesniku bo zadnego zaplecza nie ma nawet na C klasę . Patrzcie ludzie do przodu a nie tylko na teraz i już bo za rok albo dwa to wogóle Leśnika może nie być Chłopcy co z kobiora byli to się zniechęcili i kim potem będziemy grać ?
autor: ~Kuba, 2010-05-18 19:01:43
Co nie powiecie to Dyrektor się trochę natrudził żeby Leśnik miał taką drużynę jaką mamy w Kobiórze.A awans zawsze jeszcze przed nami !!!!
autor: ~juzef, 2010-05-18 17:04:12
Pisałem - na tej str. o tym że nie daleko spada jabłko od jabłoni ale mnie sz.p. admin wyciął, jedyna moja satysfakcja to taka ,że ochrzciłem go ojcem dyrektorem i się przyjęło. Takich pyszałków to ciąć, równo z trawą.Znalazł się menago.... w VI lidze a redaktorek z Echa mu basuje, przypomnijcie sobie te peany na jego cześć, żal d. ściska.
autor: ~kutas, 2010-05-18 14:39:41
w 100% zgadzam sie z toba kibol
autor: ~KTM, 2010-05-18 13:57:35
Boisko jest gminne i jak już się dowiedzieliśmy to gmina z otwartymi rękami pozwoli nam grac i trenować na KOBIÓRSKIM BOISKU!
autor: ~boisko, 2010-05-18 13:22:51
a kaj bydzie boisko nowego zespołu ?
autor: ~Zawodnik, 2010-05-18 12:47:34
Zatrudnienie Engela w nowym zespole to dobry pomysł /pozdrawiam /
autor: ~Kibic, 2010-05-18 12:40:44
Jestem za tym by go zatrudnić -
autor: ~Były zawodnik, 2010-05-18 12:37:13
A może zatrudnić do nowej drużyny byłego znanego nam Zdzisława Engela.
autor: ~KTM, 2010-05-18 12:10:10
Dla wtajemniczonych od nowego sezonu jest w planach założenie w Kobiórze nowej drużyny nie związanej z Leśnikiem a zawodnikami będą tylko mieszkańcy Kobióra ! Zagramy w C klasie pod nazwą K.S. KTM KOBIÓR skrót KTM oznacza KOBIÓR TO MY jak narazie wszystko idzie w dobrym kierunku!
autor: ~olek, 2010-05-18 11:54:55
co to za popysł z bosowskim jako trenerem. pn nie ma papierów. w sparingach wygrywał to o jakiejś taktyce mówił a teraz same bzdury opowiada. taka jest prawda, żaden poważny trener tu nie przyjdzie. a zawodnicy sami sie smieją.
autor: ~do ralpha, 2010-05-18 11:54:26
ralph wiesz jak szuster dba o młodych tak że nie daje im zadnej mozliwości zagrania później w seniorach ! To cała prawda lepiej dziadów sprowadzić byle by głośno było a kto mówi o przygotowaniu kondycyjnym poprostu oni nie mają już sił by zapierd.... staruchy
autor: ~kibic, 2010-05-18 11:42:20
Bosowski raussss!!!a ty panie anonim te komentarze z grozbami karalnymi,wsadz sobie w dupe,bo sie na tym przejedziesz!dobrze radze!macie obsesje i kompleksy z powodu tej strony nie ktorzy,nic nie robicie tylko siedzicie i te ciulstwa wpisujecie malolaty jedne.Bajtel sie stara zeby jakas strona byla,a wy non stop zale wylewacie,i non stop jest zle,to po co tu wchodzicie,zgroza i szmaciarstwood was
autor: ~ralph, 2010-05-18 11:35:38
ja pierdziele ale bzdury,tu pisza koniec swiata.Masakra.Figurant,ale ich trenuje i to on odpowiada za fizyczne przygotowanie zespolu,wiec sklad tu ma drugorzedne znaczenie.Dyrektor mu pomaga pozlepiac to wszystko do kupy,i jedyny mysli o juniorach i mlodych wogole.
autor: ~FAN, 2010-05-18 11:06:45
Dokładnie tak Leśnika stać na lepszego trenera to jego sprawka że te wyniki są takie kiepskie mieć takich zawodników to tylko ich wpuscic na boisko i mecz się sam wygrywa w porównaniu do innych drużyn
autor: ~wypierd...., 2010-05-18 10:57:04
wyciepać trenera tacy zawodnicy a trenera mają jak by się od pola oderwoł kto jest za
autor: ~anonim, 2010-05-17 15:59:32
tabela też nieciekawie wygląda ~): forum.kobior.com/viewforum.php?f=15
autor: ~kobiorsko holota S.A., 2010-05-17 14:20:43
czesc juzef czy jak ci tam mom dosc pisanio cha wam w de i kawolek szkla... nara... lesnik sie skonczyl jak nic...
autor: ~kibolek, 2010-05-17 12:06:26
nie...tylko..u...was..sa.....hipokryci--- -najlepsi..--w,,,,ledzinach...niejaki.... .zmijewski--wyrzuca---trampkarzy----z..bo oiska---glownego-----n--smietnisko-----bo o---zniszcza--plyte----a---juniorzy---gra ali---w---ulewie
autor: ~kutas, 2010-05-16 23:54:30
to jest nie możliwe żebysmy tak przegrywali mecze,cos w tej druzynie jest nie tak bo zawodnikow mamy dobrych,o co tu chodzi>??
autor: ~juzef, 2010-05-16 23:31:35
Nic się nie stało, Leśniku nic się nie stało, może uda się zremisować na Cielmicach a gdzie ta kobiórsko hołota, oni tak ładnie piszą
autor: ~do GLKS, 2010-05-16 23:18:09
Człowieku co ty piszesz, druga kolejna przegrana i to z kim, a ty o jakimś podknięciu, balon pompujecie no i teraz trzeba z tego jakoś wyjść..żal to ciebie
autor: ~xxs, 2010-05-16 23:10:03
Oczywiście, to powiedzenie dotyczy prawie wszystkich, a jak wiadomo prawie robi....
autor: ~GLKS Fanatics, 2010-05-16 23:08:21
hipokryci jak 4-1 z suszcem bylo to cisza teraz gdy potknięcie to znowu piszecie głupoty... żaaal mi was
Mateoo napisał(a):i gdzie macie ten młyn? a co do tego artykulu z gazety pszczynskiej to ja sie zastanawiam gdzie wyscie kiedys dym zrobili?? co za pierdoly pisza w tych gazetach...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zalogowanych użytkowników i 2 gości